FEBO UTRECHT

Recentebeoordeling


3 sterren uit 138 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij FEBO Utrecht. Meer weten? Ontdek meer

23 dec 2022 om 21:57 Koud, jammer
16 dec 2022 om 22:22 eten was lekker, maar de bestelling klopte niet helemaal
2 dec 2022 om 19:05 Eten goed beter op aantal letten
5 nov 2022 om 19:38 30min dan initieel werd aangegeven, uiteindelijk 1,5uur. Na zoveel jaren ervaring kan er beter vanaf het begin 1,5uur gezegd wordt dan eerst 50min en daarna steeds uitstellen tot 40min later
16 okt 2022 om 21:44 Kroketten niet op voorraad en te laat
13 aug 2022 om 14:39 Betreft kwaliteit heb ik Febo nog steeds hoog zitten maar de prijs weerhoudt me van vaak bestellen. Bestelling verliep goed, snel bezorgd.
19 jul 2022 om 20:22 De frikadellen leken wel rubber, zo weggegooid. Mag voor dat geld toch wel goed zijn.
7 jun 2022 om 17:44 Opmerkingen bij je bestelling zetten of de optie zonder saus aanklikken heeft hier weinig nut. Weer kon ik mijn kroketburger weg gooien omdat hier toch mosterd op zat. Er daar heb ik dan bijna 2 uur op gewacht. Waardeloos
4 jun 2022 om 20:42 Jammer genoeg vond ik het eten niet echt warm en het smaakte anders dan normaal. De bezorgtijd is meerdere malen veranderd van 35 minuten naar 50 minuten tot meer dan 1 uur
4 jun 2022 om 3:17 Eten was gelukkig nog goed warm. Alleen maakte de bezorger een hele wereldreis om hier te komen, zo ver reed hij om. Hij zei geen andere adresjes te hebben. Vreemd!
24 mei 2022 om 20:19 Eten was prima zou fijn zijn als het zo druk is dat men dat even laat weten.
20 mei 2022 om 23:46 Heb 1 en een half uur gewacht op me eten de frikandel was een mini frikandel de sauzen kreeg je in een klein bakje (apart) patat was niet vers en het grilburger broodje was beetje taai (burger lauw)