FEBO UTRECHT

Recentebeoordeling


3 sterren uit 154 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij FEBO Utrecht. Meer weten? Ontdek meer

3 feb 2024 om 20:04 Het eten was goed, was alleen jammer dat we het zelf op hebben moeten halen en dat toen bleek dat de bestelling niet door thuisbezorgd doorgestuurd is naar de febo! Heel erg kansloos…
27 jan 2024 om 0:11 Zouteloze patat vind ik niets maar dít sloeg echt helemaal nergens meer op zo zout! Uitgeschoten? Geen benul van wat normaal is en wat een gevaar voor hart en nieren is? Ik weet het niet, maar ik ga hier maar niet meer bestellen
19 jan 2024 om 22:25 Geen grillburger ontvangen en de febo ontkende het, schandalig
16 dec 2023 om 17:53 Alleen friet besteld en die was bijzonder slap. Als je toch al een uur op je friet wacht hadden ze het net zo goed een paar minuten langer mogen bakken.
11 dec 2023 om 19:24 Eten was warm en lekker, moest 135 min wachten voordat de bestelling aan kwam.
11 okt 2023 om 14:50 Eten was goed maar echt belachelijk Dat je €0,15 per karton verpakking betaald is karton geen plastic en de gril burgers zijn ook wel kostbaar aan het worden zal wel grondstoffen zijn
23 sep 2023 om 18:26 Ik had een saté kroket besteld, maar kreeg een rundvlees kroket. Ook was de gehele bestelling nog net lauw te noemen. Ook geen mosterd voor de kroket. Jammer maar toch wel opgegeten. Maar bijna 75 minuten op je bestelling wachten, vindt ik wel veel.
9 sep 2023 om 13:41 Te duur voor de kwaliteit
22 aug 2023 om 20:52 Heerlijke frietjes en kipburger
6 aug 2023 om 19:22 Sausjes zaten niet bij de frietjes, de bezorgtijd variërende continu en uiteindelijk na 90 min kwam de bestelling. Frietjes waren wel warm, dat was lekker.
6 aug 2023 om 16:35 Meer dan 2 uur gewacht op m’n eten en zelfs dan nog in olie doorweekt brood met bruine sla…. Gadverdamme! Nooit meer hier bestellen!!!
3 aug 2023 om 20:04 Perfect op tijd en vriendelijke bezorger. Tijd vooraf aangegeven en spot on met een smile!