FEBO UTRECHT

FEBO UTRECHT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 127 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij FEBO Utrecht. Meer weten? Ontdek meer

7 jun 2022 om 17:44 Opmerkingen bij je bestelling zetten of de optie zonder saus aanklikken heeft hier weinig nut. Weer kon ik mijn kroketburger weg gooien omdat hier toch mosterd op zat. Er daar heb ik dan bijna 2 uur op gewacht. Waardeloos
4 jun 2022 om 20:42 Jammer genoeg vond ik het eten niet echt warm en het smaakte anders dan normaal. De bezorgtijd is meerdere malen veranderd van 35 minuten naar 50 minuten tot meer dan 1 uur
4 jun 2022 om 3:17 Eten was gelukkig nog goed warm. Alleen maakte de bezorger een hele wereldreis om hier te komen, zo ver reed hij om. Hij zei geen andere adresjes te hebben. Vreemd!
24 mei 2022 om 20:19 Eten was prima zou fijn zijn als het zo druk is dat men dat even laat weten.
20 mei 2022 om 23:46 Heb 1 en een half uur gewacht op me eten de frikandel was een mini frikandel de sauzen kreeg je in een klein bakje (apart) patat was niet vers en het grilburger broodje was beetje taai (burger lauw)
19 apr 2022 om 19:16 Prijs en wat je er voor krijgt kloppen niet. Kleine broodjes met nog kleinere burgers. Veel te duur voor wat je krijgt. Lauwwarm geleverd. 30 min telaat geleverd.
2 apr 2022 om 21:31 Ondanks rappe bezorging helft van de bestelling koud
1 apr 2022 om 22:51 Duurde bijna 1,5 uur. Tracker stelde steeds de bezorgtijd (lees langer) bij.
28 mrt 2022 om 19:46 Duurde best lang. Eten is goed maar wel prijzig. Zal hier niet zo snel weer bestellen.
25 mrt 2022 om 22:06 Bezorging was een uur te laat.., FEBO wist van niets, thuisbezorgd onbereikbaar. Echt super balen, ging ons avondje met mijn zoontje lekker samen op de bank..
2 mrt 2022 om 4:34 niet voor herhaling vatbaar, cheeseburger was gewoon koud. Friet was slap.
12 feb 2022 om 12:01 Eten is flink duurder geworden sinds de laatste bestelling, Voor wat je krijgt is het eigenlijk niet waard. Kwaliteit en bezorging wel goed. Binnen het half uur, absoluut record voor Febo. Door prijsstijging ga ik hier wel minder vaak bestellen.